top of page

fre 20 okt.

|

Heiligenhafen

OBS! Denna resa är nu fullbokad. Tyskland - Shoppingresa 20 - 21 Oktober. Pris: 1395:-

Res med oss på VTB - Resor till shoppingparadiset Heiligehafen i Tyskland. Där har ni möjligheten att besöka Fleggaard, Calles, Aldi och Famila. I butikerna finner man ett brett sortiment av billiga gräns handelsvaror och dagligvaruprodukter.

Registrering är stängd
Se andra evenemang
OBS! Denna resa är nu fullbokad. Tyskland - Shoppingresa  20 - 21 Oktober. Pris: 1395:-
OBS! Denna resa är nu fullbokad. Tyskland - Shoppingresa  20 - 21 Oktober. Pris: 1395:-

Tid och plats

20 okt. 2023 19:00 CEST – 21 okt. 2023 19:00 CEST

Heiligenhafen, Heiligenhafen, Tyskland

Om evenemanget

Res med oss till shoppingparadiset Heiligehafen i Tyskland. Där har ni möjligheten att besöka Fleggaard, Calles, Aldi och Famila. I butikerna finner man ett brett sortiment av billiga gräns handelsvaror och dagligvaruprodukter. Efter att ha handlat billiga varor i köpcentrumen så vänder vi tillbaka mot Sverige igen.

Pris: 1395 kr/person.

Max 150 kg/ per bokad biljett.

Avresa:

Lindesberg - NLF kl: 19:00.

Örebro - Västhaga kl: 19:30.

Askersund - Shell kl. 20:10.

Ödeshög - Rasta Restaurang där stannar vi för en bensträckare / fikapaus ca: 30 - 45 min på dit resan, hemresan stannar vi  till i Småland för benstäckare / fikapaus.

Vi beräknas åter i Lindesberg ca 20.00 dagen efter avfärden.

OBS: Vid bokning på vår hemsida / nätet av resan fyll i alla obligatoriska uppgifter, namn, de 6 första siffrorna i personnummret, E - post, telefon, fakturaadress samt glöm inte klicka i vart ni vill kliva på bussen.

Vi skickar helst ut fakturor på er E - Post, om ej E- post adress finns så kommer fakturan med posten. Om man redan betalat direkt vid bokning av resan på nätet via vår hemsida så utgår givetvis ingen faktura. När du betalar din faktura fyll ALLTID i ditt namn samt resans namn & resedatumet så vi ver att just du betalat din resa.

Glöm ej: Att medföra giltiga resehandlingar ( pass eller nationellt ID-kort är det som gäller vid resa till Tyskland. (  Körkort och annan legitimation gäller inte för detta.)

Trevlig Shoppingresa!

Biljetter

  • Shoppingresa Tyskland

    Shoppingresa med buss till shoppingparadiset Heiligehafen i Tyskland. 24-25/3 2023

    1 395,00 kr
    Slutsåld

Detta evenemang är slutsålt

Dela detta evenemang

bottom of page